• baby behandeling
  • kind behandeling en onderzoek
  • behandeling glijvlakken dikkedarm
  • behandeling lage rug
  • buikpijn

Eva Mabayoje

Secretariaat: Eva Mabayoje

 

Ik ben de echtgenote van Franklin en ben zo de gezondheidszorg ingerold. Ik heb een Bachelor Maatschappij Geschiedenis en een Master Sociale Geschiedenis. Door de komst van onze kinderen die alle 4 minimaal 6 maanden volledige borstvoeding hebben gehad, is het vanuit huis(en het schoolplein) werken ideaal. Als u belt of mailt krijgt u in principe als eerste met mij contact. Ik kan geen (para)medisch advies geven, maar doordat ik ruim 15 jaar aan Franklin zijn zijde leef, heb ik het nodige opgepikt en probeer ik zo goed als ik kan uw vragen te beantwoorden. Kom ik er niet uit, dan zal ik de vragen uitzetten bij de osteopaat. Verder plan ik voor u de afspraak in en doe ik de financiën en marketing van de praktijk.

Naast mijn werk voor de praktijk en ons gezin, werk ik als kwaliteitsmanager bij Nieuw Leven Kraamzorg. In deze fase van mijn leven ben ik dus 24/7 met zwangeren, baby’s, kinderen en hun gezondheid bezig. Ontzettend leuk, een nieuw leven is prachtig en wonderbaarlijk. 

Het leukste aan mijn werk voor de praktijk vind ik de reacties van ouders nadat ze bij Franklin met hun (pasgeboren) kind zijn geweest. Waar ze mij soms in paniek opbellen om zsm een afspraak te maken, is vaak de eerste afspraak er al één van verlichting. Ieder volgend contact is dan altijd meer dan plezierig. We zijn blij dat wij zo een bijdrage kunnen leveren aan gezinnen. Maar dat ook ouderen, die al zoveel meegemaakt hebben, profijt kunnen hebben bij osteopathie, blijf ik ook bijzonder vinden!

Tot bels of mails!

Eva Mabayoje