• baby behandeling
  • kind behandeling en onderzoek
  • behandeling glijvlakken dikkedarm
  • behandeling lage rug
  • buikpijn

Rosalien Clarke

Rosalien Clarke

Ik ben Rosalien werkzaam als osteopaat en woon samen met mijn vriend en hond in Breda. Al op vroege leeftijd kwam ik in aanraking met osteopathie. Dit heeft me doen besluiten om gelijk na mijn middelbare school te beginnen met de fulltime opleiding voor osteopathie.


Osteopathie betekent voor mij het lichaam in zijn totaliteit kunnen onderzoeken en behandelen buiten de klacht om. Echt opzoek gaan naar de oorzaak zodat permanent herstel mogelijk is. Dit gebeurt o.a. door de 3 systemen (parietaal, visceraal en craniosacraal) samen te benaderen en daarmee het zelfherstellend vermogen van het lichaam wakker te maken en te activeren.


Het mooiste vind ik om mensen inzicht en bewustwording mee te geven over hun lichaam en de klacht.

Opleidingen

- International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent

- College Sutherland te Amsterdam

Ik behandel diverse mensen van jong (paar weken oude baby’s) tot oud (wat is tegenwoordig oud?) met uiteenlopende klachten. Deze klachten kunnen duidelijk gelokaliseerd zijn zoals nek-, schouder of rugklachten. Maar ook voor de wat onduidelijkere klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid, concentratie problemen en algemene vermindering van de weerstand kun je terecht bij de osteopaat. 

Contact

E-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website www.osteopaatfranklin.nl 

Telefoon +31(0)70 260 88 88 / +31(0)6 317 715 74

Woorden die mij omschrijven

Behulpzaam, adviserend, senang, groot inlevingsvermogen en toegankelijk.